Ik heb al veel steak gemaakt, maar HIER had ik nog niet aan gedacht – Ik kan niet wachten om het te proberen!

Als er iets is dat je over mij moet weten, is dat ik absoluut dol ben op steak. Het maakt niet uit of ik het zelf bak of op restaurant eet. Zolang het maar medium is, zal ik het met veel plezier eten en genieten!

steak

Omdat het eten van steak redelijk duur kan zijn, heb ik beslist om alleen nog steak thuis te eten na het bij de kruidenier gekocht te hebben. Helaas heb ik niet altijd tijd om verse biefstuk te kopen dus vries ik het thuis in om later te kunnen klaarmaken. Dat is allemaal goed en wel, maar als het aankomt op ontdooien? Het duurt zo lang en het maakt van steak maken soms zo een gedoe.

Elk recept dat ik al heb gelezen over steak hamert erop dat het belangrijk is dat het vlees helemaal ontdooit en op kamertemperatuur is – tot nu. We hebben een manier ontdekt waarop je bevroren steak kan bakken en waarbij het resultaat nog altijd heerlijk is. Als je geïnteresseerd bent om een heerlijke steak te maken zonder al te veel tijd te verliezen met ontdooien, moet je zeker de onderstaande video bekijken. Vertrouw me, je zult er geen spijt van krijgen!

Wat denk je? Zal jij ooit proberen om zo een bevroren steak te bakken? Laat van je horen in de commentaren op Facebook!

DEEL deze slimme en unieke manier om steak te bakken met je vrienden en familie!

error: