Een meisje van 16 trekt haar shirt uit op het strand. Maar de vrouw naast haar ziet iets wat niemand anders ziet.

Een vrouw van iets voorbij de dertig gaat met haar twee kinderen op een overvol strand zitten. Pal naast een groep jongeren. De jongeren van ongeveer zestien jaar oud praten geanimeerd, maar de vrouw heeft slechts oog voor een ding.

EENMEISJEVAN16

Lieve meid in de groene outfit,

Ik ben de vrouw van de handboek naast je. Ik kwam aan met twee kinderen, een jongen en een meisje.

Allereerst wil ik je zeggen dat ik een geweldige tijd met jullie heb beleefd, met jou en je vrienden. Het was een wonderlijk moment toen onze glimlachen elkaar kruisten. Weet je? Ik had nooit gedacht dat ik die volwassenen dame zou zijn met kinderen die gezellig een praatje zou slagen met enkele jongeren.

Maar ik schrijf je niet om deze reden. Ik schrijf je om te zeggen wat ik in jou zag. Ik heb het gezien en ik kon het niet vermijden.

error: