De moeder wil in de winkel de kleren van haar gestorven baby inwisselen. Maar wat de verkoopster dan zegt, doet haar in tranen uitbarsten.

De zwangere Jacinta Masters uit het Australische Mount Gambier had gehoopt dat deze dag nooit zou komen: ze moet naar het ziekenhuis om haar overleden, ongeboren baby te laten verwijderen. Wat ze meemaakt als ze de reeds aangekochte babyspulletjes in de winkel wil teruggeven, schetst ze op Facebook:

baby1-3

“Dit is een open brief aan Jo, de prachtige dame die me deze ochtend bediende in Best and Less.

Toen ik mijn verhaal deed over de overleden baby in mijn buik zag ik de oprechtheid in je ogen. Je haalde je manager erbij om de spulletjes die ik gekocht had voor mijn dode baby terug te kunnen bezorgen.

Toen vroeg je me of ik al een dekentje had om hem in te wikkelen. Dat had ik niet. Dat was een van de dingen die ik deze ochtend nog moest kopen.

Je gaf me een dikke knuffel en liet me op je schouder huilen. Je leidde me dan naar de dekentjes afdeling en hielp me een dekentje kiezen. Blauw met witte wolkjes erop. Het was perfect.

Toen ik wilde betalen, weigerde je mijn geld. Je nam geld uit je eigen portefeuille om het dekentje te betalen en deed me nog meer huilen. Ik vertelde je hoe een engel je wel bent. Ik was sprakeloos en wist niet hoe je te bedanken!

Ik wil dat je weet hoe dankbaar dat ik ben dat ik je ontmoet heb en dankbaar voor wat je voor mij en kleine Sammy deed.

Ik zal NOOIT vergeten wat je hebt gedaan voor mij en mijn baby.

Je bent een echte engel en ik dank je uit de grond van mijn hart!”

DEEL dit hartverwarmende en tegelijk hartverscheurende bericht met je vrienden op Facebook!

error: