De jonge moeder zit in het vliegtuig als een vrouw plotseling haar baby afpakt. En ze is haar dankbaar!

Omdat Nick als brandweerman bij het leger werkt, is hij vaak van huis weg. Daarom besluit Rebekka hem een verrassingsbezoekje te brengen en plant de reist met haar baby Rylee.

moeder2

Ze is nerveus omdat haar dochter nog zeer jong is en ze weet niet hoe ze zich op het vliegtuig zal gedragen. Maar ze ervaart een ongelofelijke verrassing die ze na de landing op Facebook beschrijft:

moeder3

Er is me vandaag iets wonderbaarlijk overkomen en ik kan nauwelijks beschrijven hoe dankbaar ik wel ben. Iemand die al eens met een baby heeft gereisd, weet hoe stresserend dat kan zijn. Vandaag werd ik eraan herinnerd dat er echt PRACHTIGE personen op deze wereld rondlopen, zelfs wanneer het om volstrekte onbekenden gaat.

Ik had deze uitstap al langer gepland om Nick te verrassen en wat me het meeste stress bezorgde, was dat ik alleen met Rylee en al onze bagage zou moeten reizen zonder hulp. Van zodra we om 5:30 u in het vliegtuig zaten, merkte ik dat het een drukke en overvolle vlucht was. Ik stelde vast dat de beide zitjes naast mij bezet waren en het stel keek al geërgerd en uit hun lichaamstaal kon ik opmaken dat ze niet blij waren naast Rylee te moeten zitten. Uiteraard maakte ik me al zorgen en toen begon Rylee ook nog eens te huilen. Ik besloot om de stewardess te vragen of we ons twee rijen naar voren mochten verplaatsen aangezien daar twee vrije stoelen naast elkaar waren en ik Rylee zo beter zou kunnen verzorgen. Ze zei ja en het volgende wat ik weet, is dat er plotseling die fantastische vrouw naast me zat!

Nyfesha Miller, je weet niet hoe gelukkig dit vriendelijke gebaar mijn gezin maakte. Je had evengoed met de ogen kunnen draaien en geërgerd kunnen zijn zoals de anderen, maar je hebt haar vastgenomen en de hele vlucht bij je gehouden, waardoor ik me wat kon ontspannen en rusten. Ik kreeg de tranen in de ogen toen ik naar jou en Rylee keek, hoe ze naast me geslapen had. Ik kon gewoon niet geloven hoe het allemaal verlopen is en hoe liefdevol je voor ons was.

Ik ben je ZO dankbaar!! God zegen je!

moeder4

moeder5

Rebekka is dankbaar voor de onbaatzuchtige hulp van vreemden die haar en haar dochter in haar hart sloot. Op de terugvlucht ontmoette ze de niet meer zo onbekende Nyfesha opnieuw! De twee zijn ondertussen vriendinnen en hun ontmoeting heeft tienduizenden mensen ontroerd. Het bericht van Rebekka werd meer dan 100.000 keer gedeeld!

moeder6

Als ook jij onder de indruk bent van dit hartelijke gebaar van menselijkheid DEEL dit bericht dan met je vrienden en familie op Facebook!

error: